Έφη Ρασσιά: “Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου”

Έφη Ρασσιά: "Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up», παραχώρησε η Έφη Ρασσιά.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς» μεταξύ άλλων μίλησε για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, την επιστροφή της κωμικής σειράς, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στην προσωπική της ζωή.

«Δεν περίμενα καθόλου ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε. Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη. Επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Σεναριογράφος είναι. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ με τις ανασφάλειες μου, δεν πίστευα στον εαυτό μου» ανέφερε η Έφη Ρασσιά.

Η Έφη Ρασσιά που έχει πτυχίο στη νομική, συμπλήρωσε παράλληλα πως σκοπεύει να μείνει στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν ένα “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι. Ένιωσα πως προδίδω τον εαυτό μου, γιατί ήταν μπροστά μου και δεν το είδα», ανέφερε η Έφη Ρασσιά για την προσωπική της ζωή.