Δυναμικά και με προβάδισμα ξεκίνησε ο Μάρτιος για το «MEGA Σαββατοκύριακο»

Δυναμικά και με προβάδισμα ξεκίνησε ο Μάρτιος για το «MEGA Σαββατοκύριακο»

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» 

Δυνατά ξεκίνησε ο Μάρτιος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Την Κυριακή 7 Μαρτίου η εκπομπή ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 16,1%, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της σε ένα απαιτητικό, ως προς την ενημέρωση, κοινό που αναζητά νέες προτάσεις. Στην ίδια κατηγορία κοινού ακολούθησαν OPEN («Τώρα ό,τι συμβαίνει») με 15,2%, ΑΝΤ1 («Πρωινοί Τύποι») με 11,8%, ΣΚΑΙ («Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά») με 10,1% και ΕΡΤ («ΕΡΤ Σαββατοκύριακο») με 3,2%.

Υψηλά ήταν τα ποσοστά του «MEGA Σαββατοκύριακο» στο κοινό 18-54 και το Σάββατο 6 Μαρτίου φτάνοντας στο 14,1%. Σε ειδικότερες κατηγορίες κοινού τα υψηλότερα ποσοστά της, πέτυχε η εκπομπή στους άνδρες ηλικίας 45-54 (το Σάββατο 22,3% και την Κυριακή 18%) αλλά και στις γυναίκες ηλικίας 25-44 (το Σάββατο 14,6% και την Κυριακή 18,9%).  

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η αύξηση στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής από τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριος 2021) φτάνει να ξεπερνά ποσοστιαία το 50%.

Η δυναμική της εκπομπής καταγράφεται και από τη συμμετοχή των τηλεθεατών σε πραγματικό χρόνο. Οι παρεμβάσεις, τα σχόλια και τα μηνύματά τους μεταφέρονται στον  αέρα της εκπομπής και ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Στέλλα Γκαντώνα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την χρήσιμη αυτή επικοινωνία.