Drive-in / Lunar Space — Bad Poetry Social Club – 24 Σεπτεμβρίου / Lunar Sessions

Drive-in / Lunar Space -- Bad Poetry Social Club - 24 Σεπτεμβρίου / Lunar Sessions

CITY DRIVEIN / LUNAR SPACE
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΚΟΣΜΟΣ
By Cinema Alive

THE BAD POETRY SOCIAL CLUB
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου
LUNAR SESSIONS

Μετά από το καλοκαιρινό tour τους στην χώρα και την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου επίσημου ομαδικού δίσκου τους με τίτλο C I N E M A T I C (διαθέσιμoς σε YouTube και Spotify), τα μέλη του The Bad Poetry Social Club επιστρέφουν για το μεγάλο poetry performance τους στην πρωτεύουσα, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον χώρο του LUNAR SPACE – Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Ερμηνεύουν: Π.Ι.Ε.Β., Α. Επίθετη, Fâné, Β. Σέργη, MFS

Σκηνογραφική επιμέλεια: THE KRANK

***

Το καλοκαίρι ήρθε και δεν μύριζε μόνο ιδρώτα, αλάτι και αλκοόλ. Μύριζε στάχτη, φόνους γυναικών, πολέμους. Μαυρισμένοι, όχι από τον ήλιο αλλά από αυτά που είδαμε και ζήσαμε, γυρίζουμε πίσω στην πόλη μας να κάψουμε όσους μας πλήγωσαν κι αυτό το καλοκαίρι με μοναδικό όπλο τα λόγια μας και πιο ενωμένοι από ποτέ μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου ομαδικού δίσκου μας με τίτλο

C I N E M A T I C.

Το The Bad Poetry Social Club είναι μια καλλιτεχνική ομάδα, της οποίας τα μέλη οργανώνουν poetry performance, ενώ ασχολούνται και με την παραγωγή video poetry. Μέχρι τώρα, μέλη της έχουν εκδώσει ποιητικές συλλογές και zines. Έχουν συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο δημοφιλείς χώρους τέχνης στην Αθήνα και έχουν ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις poetry performance ερμηνεύουν δικά τους ποιήματα που συνοδεύουν με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και μουσικές. Πειραματίζονται με διάφορα media και πιστεύουν πως η ποίηση μπορεί να γίνει θέαμα.

Σχεδιασμός αφίσας: Παναγιώτης Τσιρώνης

Λίγα λόγια για το City Drive-in / Lunar Space

Ο απόλυτος covidfree προορισμός, το City drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο, με την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής για την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails στο bar που επιμεληθήκαμε στον χώρο με εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιές, food court, τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας. 

Για τα live events μεταμορφώνουμε τον χώρο στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού και του δίνουμε το όνομα LUNAR SPACE.

Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας. Ανανεώνουμε το επιτυχημένο μας ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2021, από τον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α. με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας, αλλά και live events που θα γίνουν σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στον χώρο του drive-in που μετατρέπεται σε σκηνή με καθήμενους και ονομάζεται για το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει Lunar Space.

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής, το City Drive-in προσφέρει την απόλυτη ευκρίνεια στην προβολή, αλλά και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και όλες τις κλασικές γεύσεις των νυχτών με κινηματογραφικές προβολές: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει δροσερά cocktails. Το City drive-in δέχεται περίπου 200 αυτοκίνητα, ενώ είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram) και στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Lunar Sessions

πραγματοποιείται στο Lunar Sessions | Εισιτήρια online! | Viva.gr

City Drivein στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος .

Σας περιμένουμε στον υπαίθριο χώρο όπισθεν του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος ► https://g.page/r/CWIW_C0F98l1EA0/review

site  & social media Site: www.citydrivein.gr
Facebook:cinema alive – Instagram: cinemaalive –www.cinemaalive.org

Επικοινωνία: Σοφία Παναγιωτοπούλου