Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, για τις σπουδές της στην Ιταλία, για τον ρόλο της μητρότητας αλλά και για το πώς είναι η ίδια ως μητέρα.

«Είσαι alert όταν είσαι σε διαδικασία κεντρικού δελτίου. Το έκανα αρκετό καιρό, κάποια στιγμή θέλεις να ανασάνεις. Είναι κατά κάποιο τρόπο μία ιδρυματοποίηση το κεντρικό δελτίο», δήλωσε η Δώρα Αναγωστοπούλου.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήθελε να κάνει επέμβαση στη μύτη της, ενώ ανέφερε πως είχε δεχτεί πιέσεις να γίνει ξανθιά, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

«Έχω βιώσει αμφισβήτηση και από γυναίκες και ίσως πιο έντονα. Οι γυναίκες όταν είναι σκληρές μπορούν να γίνουν πιο σκληρές από τους άντρες, γιατί οι γυναίκες σε όλους τους χώρους κάνουν υπερπροσπάθεια», δήλωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Έχοντας σπουδάσει στην Ιταλία, η Δώρα Αναγνωστοπούλου διευκρίνισε πως δεν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό για να ξεφύγει από την οικογένειά της. Ένιωθε πως είναι χειραφέτηση, αν και με τα λεφτά των γονιών της, όπως παραδέχτηκε.

«Έκανα πολλές τρέλες. Μπαίναμε σε τρένα χωρίς να ξέρουμε που πάμε, κάναμε οτοστόπ με τις φίλες μου… Ήθελα να μείνω στην Ιταλία, γύρισα όμως λόγω ασθένειας του πατέρα μου. Ήταν σημαντικό για εμένα να είμαι μαζί τους», ανέφερε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Μάλιστα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για την καριέρα και την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές νιώθει τύψεις όταν απουσιάζει από το πλευρό των παιδιών της.

«Είμαι πολύ εργατική. Μπορώ να δουλεύω μέχρι πολύ αργά χωρίς να με πειράζει. Έχω ενοχές όμως για τα παιδιά. Έχει κάτι σημαντικό το παιδί και δεν είσαι εκεί. Θέλεις να διαβάσεις μαζί του αν έχει άγχος, να του κάνεις μία σούπα και δεν είσαι εκεί», είπε η δημοσιογράφος και κατέληξε:

«Τα παιδιά για να ανασάνουν θέλουν ελευθερία, θέλουν όμως και όρια. Υπάρχει ένας μαγικός συνδυασμός. Ο Νικόλας, ο μικρός μου γιος, μου έχει διδάξει τη διαπραγμάτευση. Ο μεγάλος, αν και έφηβος, με στηρίζει πολύ. Κάνει ό,τι μπορεί για να με απαλύνει, να μου πάρει το φορτίο».