Δήμος Αναστασιάδης: «Στην ηλικία των 24, ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής»

Δήμος Αναστασιάδης: «Στην ηλικία των 24, ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Δήμος Ανστασιάδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ανέφερε διάφορα τραγελαφυκά περιστατικά που του έχουν συμβεί λόγω της αφηρημάδας του.

«Χάνω τον δρόμο όταν οδηγώ, μένω από βενζίνη, από μπαταρία στο κινητό και με ξέρουν όλοι στην οδική βοήθεια. Θυμώνω με τον εαυτό μου που είμαι ασυνεπής ως άνθρωπος κι αναρωτιέμαι γιατί ταλαιπωρώ τον εαυτό μου. Μου έχει τύχει να μείνω από βενζίνη τη στιγμή που έφτασα στο βενζινάδικο, πήγα στην αντλία σβηστός.

Δεν μου έχει συμβεί κάτι απρόοπτο ώστε να μη μπορέσω να βγω στην πίστα. Μου έχει τύχει να είμαι στη Ρόδο και να νομίζω ότι είμαι στη Μυτιλήνη. Έχει τύχει να ξυπνήσω σε ξενοδοχείο και να νομίζω ότι είμαι σπίτι μου. Στο τέλος θα ξεχάσω και τον εαυτό μου. Θυμάμαι την ώρα του ραντεβού, αλλά ξεχνάω τη μέρα», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Τα μόνα γενέθλια που θυμάμαι είναι τα δικά μου, της Τζένης και του γιου μας. Με την Τζένη έχουμε ξεχάσει κλειδιά στην κατάψυξη. Δεν θυμόμαστε πότε γνωριστήκαμε. Έγραψα το “Μη χανόμαστε” στην καραντίνα και η Τζένη μου έλεγε… πάλι βλακείες γράφεις», πρόσθεσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ενώ κλείνοντας, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε: «Δυσκολεύομαι στην επικοινωνία, στα 24 μου ανακάλυψα πως έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής. Μπορεί να διαβάσω κάτι 3-4 φορές για να το αφομοιώσω. Σε μια συνέντευξη που έδωσα, η δημοσιογράφος μου μιλούσε για ένα τέταρτο και εγώ δεν είχα καταλάβει τι μου έλεγε».