Δημήτρης Πετρόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η απολογία του μού φάνηκε εξαιρετικά ισχνή»

Δημήτρης Πετρόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η απολογία του μού φάνηκε εξαιρετικά ισχνή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος που βρέθηκε στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα”.

Ο ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και την χαρακτήρισε “ισχνή”, ενώ αποκάλυψε πως είναι και ο μοναδικός Έλληνας ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

«Επειδή τυχαίνει να είμαι νομικός, δε μπορώ να αντιμετωπίζω απερίσκεπτα τέτοια πράγματα, έτσι φανταχτερά και ρηχά. Δεν είναι ωραίο. Μου φάνηκε, εκ πρώτη όψεως εξαιρετικά ισχνή. Περίμενα ένας άνθρωπος τόσο ταλαντούχος σαν ηθοποιός, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα που του χρεώνουν, να μπορεί να το αναπτύξει με έναν τρόπο πιο εμπνευσμένο» είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Όσο για τον ρόλο του ως Βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ταινία του Παντελή Βούλγαρη, ανέφερε: «Πράγματι, είμαι ο μοναδικός Έλληνας ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Συνέβη στο Happy Day, την εποχή που ήμουν 20 ετών, μαθητής στη δραματική σχολή ακόμη. Το Happy Day γυρίστηκε στη Μακρόνησο και για μένα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Βούλγαρη».