Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τα σχόλια που ακούστηκαν στα μέσα της σεζόν για τις μεταξύ τους σχέσεις.

«Δε θα μιλήσω από σεβασμό. Ναι, με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου, είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω.

Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου αλλά δεν θα απαντήσω.

Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, να είμαι σε μία ομάδα που κάνει μία εκπομπή που είναι «το ιερό έδαφος», εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν.

Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό. Εκεί που υπάρχουν αυτά χαίρομαι που υπάρχει στο Mega η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη είναι η εκπομπή», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας σαφείς αιχμές.