Δημήτρης Καπετανάκος: «Είναι “σκλαβιά” η νύχτα, αλλά μου έμαθε να είμαι έντιμος»

Δημήτρης Καπετανάκος: «Είναι “σκλαβιά” η νύχτα, αλλά μου έμαθε να είμαι έντιμος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Δημήτρης Καπετανάκος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια που δούλευε στο μπαρ των γονιών του, στις δυσκολίες της εστίασης αλλά και στην απόφαση να γίνει ηθοποιός.

«Δούλευα με τους γονείς μου στο μαγαζί και γύρισα από τον στρατό και είχαν αποφασίσει να κλείσουν το μαγαζί. Ο πατέρας μου ήταν 41 χρόνια στη νύχτα και η μητέρα μου 27. Δεν πουλήθηκε η επιχείρηση, είχα πει να το συνεχίσω και μου το ακύρωσε ο πατέρας μου και μου είπε να προχωρήσει και είχε δίκιο. Είναι “σκλαβιά” η νύχτα, αλλά μου έμαθε να είμαι έντιμος» δήλωσε ο Δημήτρης Καπετανάκος.

«Έκανα δουλειές που δεν πληρώθηκα και τις έχω παρακαταθήκη» τόνισε ο Δημήτρης Καπετανάκος και πρόσθεσε: «Ανέβηκα σε μία υδροροή για έναν έρωτα. Από την απόρριψη μαθαίνεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, πρέπει να τα ζήσεις στη ροή τους, να ακολουθήσεις την καρδιά σου όχι να τα επιδιώξεις».

Όσο για τη θητεία του στις «Ειδικές Δυνάμεις», ο Δημήτρης Καπετανάκος, είπε: «Ήμουν στη δραματική σχολή και νόμιζα ότι υπηρετούσα, ήμουν σκληρός, άκαμπτος. Είχα το “κέλυφος”, πήρε καιρό να σπάσει».