Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Αυτός ο άνθρωπος, που δεν ξέρω αν είναι άνθρωπος, εδώ και δύο μέρες βγαίνει και λέει…»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Αυτός ο άνθρωπος, που δεν ξέρω αν είναι άνθρωπος, εδώ και δύο μέρες βγαίνει και λέει…»

Για το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου η Ιωάννα Τούνη, με το οποίο αναφέρεται στον 35χρονο που κατονόμασε για τη διαρροή του revenge porn βίντεο, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, καθώς βλέπει τον 35χρονο να προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

«Μου στέλνουν μηνύματα ακόμη και τώρα με το βίντεο της Ιωάννας. Τι να πω τώρα; Δε λέγονται αυτά στην τηλεόραση. Αυτό το θέμα το δικαστικό έχει πολλά κενά. Τα κορίτσια δε μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Που το δίκιο τους είναι να κατέβει το βίντεο και ο θύτης να τιμωρηθεί. Υπάρχουν κενά στον νόμο.

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει πάει σε δικηγόρους. Την είπαν πως αν βγει το όνομά του θα της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτός ο άνθρωπος, που δεν ξέρω αν είναι άνθρωπος, εδώ και δύο μέρες βγαίνει και λέει πως περνάει δύσκολα. Σκεφτείτε αυτή την κοπέλα και την κάθε κοπέλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας δικός της άνθρωπος χαροπαλεύει για τη ζωή του, από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνει πλάκα με τον φίλο του. Που γνωρίζει ποιος είναι ο φίλος του και λέει πως αυτή τη στιγμή περνάει άσχημα. Ποιος περνάει άσχημα;

Εννοείται το συζητάμε με την Ιωάννα. Αυτή είναι η αρχή του τέλους. Ακούσαμε ότι πήρε λεφτά. Πληρώνεται αυτό το πράγμα; Γράφει αυτός ο ακτιβιστής ότι τους καλύπτει όλους γιατί είναι κύκλωμα. Εμείς που τους γνωρίζουμε; Ακούσαμε πως στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν πάρει μπλούζες και φταίμε εμείς. Ανεπίτρεπτα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνω μόνο το μέρος της Ιωάννας.

Δε μπορώ να ακούω έναν άνθρωπο να λέει πως είναι θιγμένος. Θιγμένος γιατί; Όταν βγαίνεις σε μια κάμερα και κάνεις γκριμάτσες και χαμογελάς… Λεφτά βγήκε και είπε ότι πήρε η Ιωάννα ο Μικρός Πριγκιπάκος στο Instagram. Δεν είμαστε εμείς δικαιοσύνη» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.