Δήμητρα Παπαδήμα: “Μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό”

Δήμητρα Παπαδήμα: "Μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό"

Ακόμη μια εξομολόγηση-σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του Star μια σκληρή εμπειρία που βίωσε στον δρόμο για το όνειρο της στην υποκριτική.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα πια, μου ζήτησε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό, ένα ανθρωπάκι κι αυτός. Αυτός ήθελε εμένα. Και της είπε “αν την καταφέρεις και τη φέρεις”… Είχε βρει ένα σπίτι εδώ παρακάτω από εμένα. Κι αυτό αν ο εισαγγελέας με ακούσει που θα το πω, παρακαλώ να με καλέσει. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο για να την κρατήσει στη δουλειά. Για να την ξυπνήσω της λέω, “μα είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος, από αυτόν εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλειά”;

Πόσο αναστατώθηκα εγώ, έχοντας το τηλέφωνο δίπλα μου σε παράσταση του παιδιού μου που πήγαινε έκτη δημοτικού τότε, έχοντας γυρίσει από γύρισμα… Και να έχω τον Γιάννη (Μποστατζόγλου) δίπλα μου και να μου λέει “τι σου λέει, τι σου λέει;” . Εγώ, δηλαδή, τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα”», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Περίπου 15 χρόνια μετά, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι έτοιμη να καταθέσει όλα όσα βίωσε στις αρχές.