Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα. Ήταν ανατριχιαστικό»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα. Ήταν ανατριχιαστικό»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας το δικό της βίωμα.

«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες.

Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους όπου δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο από την τότε ΚΥΠ που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Μου τόνισε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι. Το είπα στον Ανδρέα.

Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση…Τον είδα, μαγνητοσκόπησα την τότε συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι “αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες”. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Ήταν πολύ άσχημες περιοχές. Πολύ σκοτεινές. Δεν είναι το ίδιο τώρα», πρόσθεσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.