Διαζύγιο αξίας 2,2 δις δολαρίων για την Kim Kardashian και τον Kanye West‎

Διαζύγιο αξίας 2,2 δις δολαρίων για την Kim Kardashian και τον Kanye West‎

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για τον χωρισμό της Kim Kardashian με τον Kanye West‎, που αποφάσισε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, οι δύο τους ζουν χωριστά εδώ και μερικούς μήνες, παρόλα αυτά η Kim και ο Kanye θα κληθούν να χωρίσουν την περιουσία τους.

Όπως αναφέρεται τα περιουσιακά τους στοιχεία ανέρχονται συνολικά στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα ο Kanye West‎ εκτιμάται ότι έχει περιουσία που φτάνει στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ της Kim Kardashian κατέχει 900 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six, η Kim θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το σπίτι της. «Η Kim προσπαθεί να κάνει τον Kanye να της αφήσει το σπίτι, γιατί εκεί μεγάλωσαν τα παιδιά τους και είναι η βάση τους. Αυτό είναι το σπίτι τους».

Το ζευγάρι κατέχει πολλά σπίτια από κοινού, όπως η βίλα στο Calabasas, ένα διαμέρισμα αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Μαϊάμι και δύο ράντσα στο Wyoming.

Ενώ με έγγραφα που έστειλε πέρυσι ο Kanye West‎ στο Forbes, υπάρχουν επίσης έργα τέχνης αξίας 5 εκατ. δολαρίων, αυτοκίνητα αξίας 4 εκατ., κοσμήματα αξίας 3,2 εκατ., ακόμα και… ζώα αξίας 300.000 δολαρίων -και όλα αυτά από κοινού.

Το ποιος από τους δύο θα πάρει τι εξαρτάται από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και από τον συμβιβασμό που θα επιτύχουν οι δικηγόροι τους.