Διακοπές στην Μύκονο κάνει και ο Eros Ramazzotti

Διακοπές στην Μύκονο κάνει και ο Eros Ramazzotti

Μπορεί να ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο για ακόμη μια φορά η Ελλάδα έγινε πόλος έλξης για τους stars του Hollywood!

Την τιμητική της φαίνεται πως έχει για άλλη μια χρονιά η χώρα μας, αφού μέχρι στιγμής αρκετοί celebrities της διεθνούς showbiz αποφάσισαν να περάσουν μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μη μπορώντας να αντισταθούν στο summer in Greece.

Ενώ μετά την Eva Herzigova, τον Ed Sheeran, την Chiara Ferragni, την Kate Hudson, την Goldie Hawn με τον σύζυγο της Kurt Russell, τον Billy Zane, την Katy Perry με τον Orlando Bloom, τον Justin Bieber με την σύζυγο του Hailey, τον Lionel Richie με τις κόρες του Sofia και Nicole, τον Tom Hanks με την Rita Wilson, τον David Bautista, την Kathryn Hahn, την Demi Moor με την κόρη της Rumer Willis, τον Pedro Alonso, τον Jonathan Bennett με τον σύντροφο του Jaymes Vaughan και τον Robbie Williams ένας ακόμα τραγουδιστής βρίσκετε στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Eros Ramazzotti επέλεξε την Ελλάδα και την Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός τραγουδιστής του έρωτα επισκέπτεται το νησί των Ανέμων, αφού είχε βρεθεί και το καλοκαίρι του 2017 λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, καθώς τραγούδησε στην Ψαρού με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και το 2018 για οικογενειακές διακοπές.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο beach bar restaurant Lohan στο Καλό Λιβάδι όπου πήγε για μπάνιο και φαγητό με φίλους.