Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Δεν ευθυνόταν εκείνος για την απομάκρυνση μου»

Δέσποινα Μοίρου για Θανάση Ευθυμιάδη: «Δεν ευθυνόταν εκείνος για την απομάκρυνση μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε η Δέσποινα Μοίρου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη «διαμάχη» της με τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι τελικά δεν ευθυνόταν ο συνάδελφός της για την απομάκρυνσή της από τη σειρά “Αρχιπέλαγος”, όπως νόμιζε εδώ και 15 χρόνια.

«Ενημερώθηκα και εγώ και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ότι δεν ήταν εκείνος ο άνθρωπος που με είχε βγάλει από το Αρχιπέλαγος. Ο συντελεστής που με είχε ενημερώσει τότε ότι ο Ευθυμιάδης ζητάει να φύγει από τη σειρά», δεν ήταν τελικά αυτός. Χθες, λοιπόν, είχα και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θανάση για αρκετή ώρα» είπε η Δέσποινα Μοίρου και πρόσθεσε:

«Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό και μάλιστα το πιο τραγικό είναι ότι εγώ για 15 χρόνια, από τότε που έγινε η σειρά αυτή, νόμιζα ότι φταίει ο Θανάσης. Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει “Δέσποινα πρέπει να σε βγάλουμε γιατί δεν σε θέλει ο Ευθυμιάδης”. Για 15 χρόνια υπήρχε μια παρεξήγηση ενώ τον ρόλο του κακού δεν είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά κάποιος άλλος».