Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επιθυμία του Γιάννη πρώτα και μετά κοινή απόφαση»

Δέσποινα-Μοιραράκη-Cash-or-Trash-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη πρώτα και μετά κοινή απόφαση, να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου. Δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο.

Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν είμαι ακόμη έτοιμη, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που ήρθα εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο να μου πει αν ήμουν καλή. Πονάω τόσο πολύ.

Η ζωή συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά, γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα “Cash or Trash”. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.