Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δε ξεπερνιέται η απώλεια του συζύγου μου»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου, δε ξεπερνιέται η απώλεια του συζύγου μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του συζύγου της που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη αλλά και για το πως προσπαθούσε να κρύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της μέσα από το χαμόγελό της.

«Το Cash οr Τrash ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που είναι σαν βάλσαμο στην ψυχή μου διότι έχοντας όλο αυτό το πρόβλημα που έφυγε ο σύζυγός μου, απασχολούμαι, θα πάω στα γυρίσματα, θα με περιποιηθούν ως γυναίκα.

Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Δε μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, πρέπει να το βιώσω, έχω δίπλα μου τα παιδιά μου, έχω την εκπομπή που με απασχολεί πολύ και κινείται το μυαλό μου για να μπορέσω να το ξεπεράσω.

Δεν ξεπερνιέται. Προσπαθώ όμως. Ήταν το χειρότερο που έχω περάσει. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Πάλεψα πολύ σκληρά για να μπορώ να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι μου και να βγαίνω στο γυαλί να χαμογελάω. Δε ξέρω πως το κατάφερα…

Δε θέλω και τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη… Υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων που εξαρτώνται από εμένα. Εγώ, ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου το βράδυ στο δωμάτιό μου και να μη με βλέπει κανείς», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.