“Δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, ούτε εγώ της λείπω”

“Δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, ούτε εγώ της λείπω”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», παραχώρησε ο Πέτρος Τατσόπουλος και μεταξύ άλλων σχολίασε την ελληνική showbiz, μίλησε για την προσωπική του ζωή και για το Survivor.

«Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την επανεκκίνηση από το σημείο δηλαδή που πραγματικά κινδύνεψα να περάσω απέναντι, αλλά τελευταία στιγμή έγινε ανάκληση και παρέμεινα εδώ. Έχω περάσει από την ζώνη του άμεσου κινδύνου και στην ουσία έχω ξανά αρχίσει από την αρχή… Στο παρελθόν είχα δεχτεί απειλητικά μηνύματα και είχα ζητήσει βοήθεια από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όχι για να με προστατεύσουν αλλά για να ξέρω από ποιους κινδυνεύω», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Όσο για το Survivor, δήλωσε: «Το θεωρώ μία προσβολή, μία ύβρης έτσι με την αρχαιοελληνική της έννοια απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται. Να είσαι υπό συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες και να κάνεις μία “γιαλατζί” παρωδία του τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις, με διάφορες αθλοπαιδιές και με μία νοημοσύνη παλιμπαιδίστικη, γιατί από όσο έχω δει δεν διακρίνονται για την νοημοσύνη τους οι παίκτες, είναι προσβολή προς τους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται για να ζήσουν. Όσο για τους καημένους όλους εμάς βάζω και τον εαυτό μου που λόγω πανδημίας το βλέπουμε λυπάμαι».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

«Την συμπαθώ πολύ την Ελένη είχα πάει και σε εκπομπές της, καταλαβαίνω ότι είναι ένα μέρος είδους τηλεόρασης που ενδιαφέρει κάποιους ανθρώπους, εμένα δεν με ενδιαφέρει και της εύχομαι το καλύτερο. Δεν μου λείπει προσωπικά, ούτε εγώ της λείπω νομίζω».