“Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου! Αισθάνομαι φρικτά”

“Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου! Αισθάνομαι φρικτά”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Not”, παραχώρησε η Μίνα Αδαμάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά “Τρεις Χάριτες” αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Αυτό με τον κορονοϊό ήταν ένα σοκ, γιατί ήρθε τελείως αναπάντεχα και μας έπληξε όλους. Η σκηνή του θεάτρου και μου είχε λείψει και όχι. Εγώ δεν κοιτάζω τους ρόλους, τους ρόλους τους κοιτάζεις όταν είσαι μικρός, τώρα δεν με ενδιαφέρει αυτό, με ενδιαφέρει η παράσταση και το κείμενο.

Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου. Αισθάνομαι φρικτά. Δεν πίστευα ότι αυτή η σειρά θα κάνει τέτοια επιτυχία. Αυτά τα πράγματα δεν τα ξέρεις ποτέ», είπε η Μίνα Αδαμάκη.

Ενώ όσον αφορά το κίνημα “Metoo”, η Μίνα Αδαμάκη είπε: «Λίγο πολύ αυτά γίνονται παντού, αλλά στο θέατρο πήραν μία άλλη έκταση γιατί είναι το θέατρο, γιατί είναι οι ηθοποιοί, γιατί γι’ αυτούς συζητάμε και υπάρχει ενδιαφέρον. Αν αυτοί κάνουν αυτά, σκέψου τι κάνουν οι άλλοι και λένε μετά “είδες που στα ‘λεγα που ηθοποιοί;”. Ίσως ευχαριστιούνται κιόλας, δεν θέλω να είμαι κακιά, αλλά αυτό υποπτεύομαι. Τόσα χρόνια στο θέατρο δεν είχα άσχημη συμπεριφορά και το λέω κατηγορηματικά».

Μάλιστα, η Μίνα Αδαμάκη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια: «Στη ζωή μου το φλερτ παίζει μεγάλο ρόλο, όπως και σε όλον τον κόσμο. Είναι η αρχή της ζωής. Έτσι, υπάρχει η ζωή μέσα από ένα φλερτ. Και η καριέρα έχει μέσα της πολύ έρωτα. Εννοώ ότι έχει έρωτα το αντικείμενο. Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια. Ήταν επιλογή μου. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένη».