Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ζουν μοναδικές στιγμές με τον γιο τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.
Μάλιστα, φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που το ζευγάρι περνάει με τον μικρό του πρίγκιπα.
O Αλέξανδρος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια άκρως εορταστική φωτογραφία με την σύζυγό του και τον γιο τους.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πόζαραν αγκαλιά, με τον ηθοποιό να κρατά στα χέρια του το παιδάκι τους.
«Αυτές είναι αγκαλιές!!!Μόνο αγάπη ωρέ!!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά!!!Να προσέχετε και να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους!!! @lenakidrs σ’αγαπώ τόσο πολυ!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Την εν λόγω φωτογραφία τράβηξε ο αδελφός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.