Δείτε την αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία της Nicole Kidman

Δείτε την αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία της Nicole Kidman

Η Nicole Kidman που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, τίμησε τον πατέρα της Anthony, για τα 82α γενέθλιά του.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της οικογένειάς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην περιγραφή: «Μπαμπά, σήμερα θα ήταν τα 82α γενέθλιά σου. Μας λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ».

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της βλέπουμε την Nicole Kidman να στέκεται πίσω από τους γονείς της ενώ εκείνοι κρατούν στην αγκαλιά τους, μία από τις εγγονές τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο κόρες της Nicole Kidman και του Keith Urban είναι στη φωτογραφία, αλλά το ζευγάρι είναι περήφανοι γονείς των Sunday και Faith, 12 και 9 ετών αντίστοιχα.

Ο πατέρας της Nicole Kidman, Δρ Anthony Kidman, ήταν κλινικός ψυχολόγοας στο νοσοκομείο Royal North Shore και καθηγητής στο πανεπιστήμιο τεχνολογίας του Σύδνεϋ.

Μάλιστα, το 2005 είχε βραβευτεί και για τις υπηρεσίες του στην υγεία.

H 53χρονη Nicole Kidman, είχε ερωτηθεί παλαιότερα σε μία συνέντευξη στο WSJ Magazine, με ποιον θα ήθελε να δειπνίσει και είχε απαντήσει το εξής: “Με τον μπαμπά μου, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Πέθανε και θα έδινα τα πάντα για να φάμε και πάλι μαζί.”