ΔΕΗ Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας: Παρουσία του Μαρκ Κάβεντις δόθηκε η εκκίνηση του 2ου ετάπ στο ΟΑΚΑ

ΔΕΗ Ποδηλατικός γύρος Ελλάδας: Παρουσία του Μαρκ Κάβεντις δόθηκε η εκκίνηση του 2ου ετάπ στο ΟΑΚΑ

Από το Ηράκλειο, κινούμενοι νότια προς το Ρέθυμνο με κατεύθυνση τα Χανιά όπου και τερμάτισαν ξεκίνησαν το δύσκολο έργο τους στο 1ο ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας οι 133 ποδηλάτες, χθες Τετάρτη 27 Απριλίου.

Νικητής ήταν ο Άαρον Γκέιτ της Bolton Equities Black Spoke. Ο Νεοζηλανδός ποδηλάτης με μία τρομερή εμφάνιση, πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού σε 4 ώρες 23’.58’’ στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, όντας αποσπασμένος για περισσότερο από 130 χιλιόμετρα!

Σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου, δόθηκε η εκκίνηση του 2ου ετάπ στο ΟΑΚΑ παρουσία του θρύλου της παγκόσμιας ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις, όπου είναι και ο επίσημος Πρεσβευτής του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τον Τοίχο των Εθνών και θα τερματίσουν στο γραφικό λιμάνι της Ιτέας, όπου θα τους περιμένει μια μεγάλη γιορτή!

Σήμερα το πρωί, δύο ώρες πριν την εκκίνηση, η κάμερα του «Happy day» βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και ο πρωταθλητής ποδηλασίας Βασίλης Αναστόπουλος μας μετέφερε τον παλμό του ΔΕΗ Ποδηλατικού γύρου Ελλάδας, στον οποίο συμμετέχουν ομάδες από 25 διαφορετικές χώρες.

Μη χάσετε απόψε στις 01:30, αποκλειστικά από στον Alpha, την προσπάθεια των ποδηλατών στο 2ο ετάπ.