Δανάη Μπάρκα: “Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους”

Δανάη Μπάρκα: “Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους”

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε μέσα από την εκπομπή της “Πάμε Δανάη”, να υπερασπιστεί δημόσια τον Μιχάλη Οικονόμου, τον οποίο φιλοξένησε την Δευτέρα και είχε μιλήσει για το παιδί που υιοθέτησε με τον σύντροφό του.

Μετά την εξομολόγησή του, ο Μιχάλης Οικονόμου δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια.

Έτσι η Δανάη δήλωσε περήφανη για τη συνέντευξη που έκανε με τον ηθοποιό και αποκάλυψε πως έμαθε ότι υπήρξαν υβριστικά σχόλια από τον σύντροφο του Μιχάλη Οικονόμου που έκανε ένα Instastory.

«Νιώθω την ανάγκη να υποστηρίξω αυτή τη συνέντευξη, αυτή την απόφαση του Μιχάλη να ανοίξει την ψυχή του και να μας πει χωρίς καν να μπούμε σε λεπτομέρειες ως νέος μπαμπάς. Χρήζει σίγουρα αγάπης και πολύ μεγάλου θαυμασμού.

Όλοι οι άνθρωποι πριν κρίνουμε και πριν κάνουμε τα υβριστικά σχόλια να μπαίνουμε στη θέση του άλλου, να σκεφτόμαστε ότι ειδικά όταν οι άνθρωποι έχουν παιδί οφείλουν να είναι δίπλα τους και να τα στηρίξουν και να τα αγαπάνε.

Επειδή κι εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους και μεγαλωμένη με τη μαμά μου και έναν φίλο της, οικογένεια είναι κάθε στέγη, κάθε σπίτι που μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια, αγάπη, σεβασμό και ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη.

Αν υπάρχουν αυτά, όποιος και να είναι μέσα στο σπίτι, είτε είναι μια μαμά, είτε ένας μπαμπάς, ο καθένας με τη δική του οικογένεια οφείλει να παίρνει τον σεβασμό από τους γύρω του. Η αγάπη θα φέρει αγάπη ενώ το μίσος θα φέρει άσχημα πράγματα για όλους μας. Να είμαστε λίγο ανοιχτοί», είπε η Δανάη Μπάρκα.