Δανάη Μπάρκα: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να αλλάξω ζώνη»

Δανάη Μπάρκα: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να αλλάξω ζώνη»

Στην κάμερα της κάμερα εκπομπής “Σου-Κου Family”, μίλησε η Δανάη Μπάρκα και μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου την επόμενη σεζόν αλλά και αυτές που κάνουν λόγο ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα αποχωρήσει από το “Πάμε Δανάη” και θα πάει στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για το Σαββατοκύριακο. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ξέρω ότι υπάρχει το συμβόλαιό μου με το κανάλι. Υπάρχει μεγάλη αγάπη προς το κανάλι και ελπίζω και από εκείνο προς εμένα.

Συζητάμε την καλύτερη εκδοχή και το καλύτερο μέλλον για αυτό το προϊόν που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν που λέγεται “Πάμε Δανάη”. Δεν παίζει πολλές φορές ρόλο μόνο τι θέλουμε αλλά το συμφέρον μας… Ιδανικά μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά και το Σαββατοκύριακο είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.

Με χαροποίησε η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το Mega, γιατί να με τρομάξει; Τέτοιες επιστροφές και μάλιστα στο κανάλι που ανήκεις μόνο καλό μπορεί να κάνουν. Δε φοβάμαι για την Ελιάνα γιατί ακόμα και αν τη χάσω θα είμαστε σε μια οικογένεια.

Δε φοβάμαι τα πράγματα που είναι για καλό. Αν γίνει πρόταση στην Ελιάνα ή αν της έχει γίνει και αποφασίσει ότι θέλει να πάει για καλό της θα το δω με χαρά», είπε η Δανάη Μπάρκα.