Δάκρυσε ο Βασίλης Σπανούλης στην βραδιά προς τιμήν του στο ΣΕΦ κρατώντας αγκαλιά την σύζυγο και τα παιδιά του

Δάκρυσε ο Βασίλης Σπανούλης στην βραδιά προς τιμήν του στο ΣΕΦ κρατώντας αγκαλιά την σύζυγο και τα παιδιά του

Μία φαντασμαγορική τελετή, «The Night Of The Legend» οργανώθηκε από τον Ολυμπιακό για τον Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας είδε τη φανέλα του (Νο7) να αποσύρεται στην οροφή σε κλίμα συγκίνησης.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης δάκρυσε βλέποντας τα μηνύματα των συμπαικτών του, των αντιπάλων του αλλά και των φίλων.

Παράλληλα, ο μπασκετμπολίστας αφιέρωσε την καριέρα του στον πατέρα του, που τον έχασε σε ηλικία 15 ετών.

«Μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας πολύ μεγάλης ομάδας» ήταν τα πρώτα λόγια του Σπανούλη, με το που πήρε τον λόγο, αναφερόμενος φυσικά στους Προέδρους.

«Ήταν το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι και ήμουν σίγουρος όταν πήρα την απόφαση ότι θα πετύχαινα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Περάσαμε δυσκολίες αλλά εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν έστω και λίγο την αγάπη που έχω πάρει από εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές γινόμουν εκνευριστικός, έβρισκαν δικαιολογία να φύγουν μακριά μου στα αεροδρόμια γιατί βαριόταν να μιλήσουν για μπάσκετ και τους ευχαριστώ. Σας έχω πάρει στις 2.00 το βράδυ για να λύσουμε θέματα, ήθελα να ηγηθώ και να πετύχω και τα κατάφερα με τον Ολυμπιακό μας», συνέχισε ο Βασίλης Σπανούλης στην αποστροφή του, κλείνοντας με το δικό του ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκε, λέγοντας πως ό,τι έκανε το έκανε για να κερδίζει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, την παράσταση η οικογένεια του Βασιλη Σπανούλη η οποία ήταν εκεί μαζί του ενώ μιλώντας για την στήριξη της συζύγου του, Ολυμπία Χοψονίδου ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του.