Δάκρυσε η Γωγώ Γαρυφάλλου με την αναφορά στη μητέρα της

Δάκρυσε η Γωγώ Γαρυφάλλου με την αναφορά στη μητέρα της

Στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Γαρυφάλλου και μίλησε για τα reality, μιας κι η ίδια είχε λάβει μέρος κατά το παρελθόν στο The Wall, αλλά και την πρόταση που της είχε γίνει για γυμνή φωτογράφιση.

«Λατρεύω κι αγαπώ τα reality, δε δέχομαι κουβέντα. Θα ξαναπήγαινα σε reality. Θα έπαιρνα την κόρη μου και θα πήγαινα. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον λατρεύω, τον αγαπώ, είναι master των reality. Θυμάμαι που μου είπε την τελευταία φορά όσο Μικρούτσικος είμαι, τόσο θα απλώσω τον μικρούτσικο χεράκι μου να σε βοηθήσω.

Όταν βγήκα από το reality μου έδιναν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό αλλά δεν ήταν στις επιλογές μου. Το Big Brother δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, ενώ έχω τόσες ωραίες αναμνήσεις με τα παιδιά. Φλέρταρα με τον Ισπόγλου και με είχαν βγάλει εξώλης και προώλης και τώρα τα βλέπεις πραγματικά και τα περνάμε στα ψιλά γράμματα» δήλωσε η Γωγώ.

Ωστόσο η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε και στην κόρη της που ήρθε στη ζωή λίγους μήνες πριν.

«Mέσα από αυτό το παιδί ξαναγεννήθηκα. Δεν ήθελα παιδιά…Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά όχι ένα, θέλω να κάνω τρία αγοράκια για να προσέχουν την Ποπίτσα…» είπε ενώ όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η μαμά μου είναι τα πάντα μου. Όπως είναι και η κόρη μου και πάλι καλά που έχω αυτή τη μαμά. Δεν θα μπορούσε να μου έχει ταιριάξει άλλη μαμά. Κι έτσι είμαι κι εγώ με την κόρη μου. Όπως είμαι με τη μαμά μου, φίλες. Εγώ δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να γίνω μαμά αλλά από τη στιγμή που έγινα θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».