City Drive-in / Lunar Space Η Επιστροφή – Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου

City Drive-in / Lunar Space Η Επιστροφή - Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου

CITY DRIVEIN / LUNAR SPACE
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΚΟΣΜΟΣ
By Cinema Alive

Το City Drive-in / LUNAR SPACE, ο απόλυτος covid-free προορισμός
επιστρέφει δυναμικά με φθινοπωρινά ραντεβού ψυχαγωγίας.

Ο απόλυτος covidfree προορισμός, το City drive-in/Lunar Space της Αθήνας επέστρεψε ανανεωμένο στον χώρο του στον Ελληνικό Κόσμο. Το καλοκαίρι δεν τελειώνει, αλλά συνεχίζεται στον χώρο μας που για τα live events μεταμορφώνουμε σε υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού και του δίνουμε το όνομα LUNAR SPACE.

Live εκδηλώσεις, stand-up comedy παραστάσεις, θεματικές βραδιές και τη νέα talk-of-the-town σειρά μουσικών events, τα Lunar Sessions σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με unplugged και acoustic εμφανίσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και new entries στη μουσική σκηνή της χώρας που θα συζητηθούν. Γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας του Cinema Alive και απολαύστε τις θεματικές βραδιές μας με δροσερά cocktails στο bar που επιμεληθήκαμε στον χώρο με εξωτική ατμόσφαιρα, food court και τηρώντας, όπως πάντα όλα τα πρωτόκολλα προστασίας έναντι του Covid-19 σύμφωνα με τις διατάξεις της Πολιτείας.  

Ξεχωρίζουν οι παραστάσεις standup comedy, OΛΑ ΚΟΥΛΑ του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – RELOADED από τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ από τον Γιώργο Ηλιόπουλο και ΕΞΩΝ ΦΡΕΞΩΝ από τη Σοφία Κουρτίδου. Τα Lunar Sessions συνεχίζονται μετά τις επικές εμφανίσεις των ODY ICONS & ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ με τον THEODORE, μια ακόμα εμφάνιση της ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ, OBNOXIOUS KAS & BAD POETRY SOCIAL CLUB. Aναλυτικό πρόγραμμα για τα Lunar Sessions σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκετε εδώ: Lunar Sessions | Εισιτήρια online! | Viva.gr ενώ λεπτομέρειες για τις κρατήσεις εισιτήριων ακολουθούν.

Η ομάδα του Cinema Alive σας υποδέχεται στον καινούργιο χώρο του City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας.

Ανανεώνουμε το επιτυχημένο μας ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2020, από τον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α. με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας, αλλά και live events που θα γίνουν σημείο αναφοράς στη διασκέδαση στον χώρο του drive-in που μετατρέπεται σε σκηνή με καθήμενους και ονομάζεται για το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει Lunar Space. Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής, το City Drive-in προσφέρει την απόλυτη ευκρίνεια στην προβολή, αλλά και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και όλες τις κλασικές γεύσεις των νυχτών με κινηματογραφικές προβολές: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει δροσερά cocktails. Το City drive-in δέχεται περίπου 200 αυτοκίνητα, ενώ είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.  Tο αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr καθώς και στη viva.gr όπου γίνεται η προπώληση.

Στο City Drive-in / Lunar Space τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Πρόγραμμα 15/9 – 2/10 ΑΘΗΝΑ LUNAR SPACE

Τετ 15/9
21:30
“ΟΛΑ ΚΟΥΛΑ” | Χριστόφορος Ζαραλίκος

Πεμ 16/9
21:30
ΕΞΩΝ ΦΡΕΞΩΝ | Σοφία Κουρτίδου

Παρ 17/9
Doors Open: 23:30
Theodore | Lunar Sessions

Δευ 20/9
21:00
Οdy Icons | Lunar Sessions

Τρι 21/9
21:30
Obnoxious Kas | Lunar Sessions

Τετ 22/9
21:00
Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας | Γιώργος Ηλιόπουλος

Παρ 24/9
23:00
The Bad Poetry Social Club | Lunar Sessions

Σαβ 25/9
21:30
Κάψε Το Σενάριο Reloaded  – Φισφής / Μακαλιάς / Ρούμπος

Κυρ 26/9
21:00
Μαρίνα Σπανού | Lunar Sessions

Tρ 28/9
21:00
Βάσια Βουγιουκλή | Lunar Sessions

Παρ 1/10
21:00
Φώτης Σιώτας | Lunar Sessions

Σαβ 2/10
21:30
Κάψε Το Σενάριο Reloaded  – Φισφής / Μακαλιάς / Ρούμπος

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τα LUNAR SESSIONS σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη εδώ Lunar Sessions | Εισιτήρια online! | Viva.gr

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο
LUNAR SPACE | Εισιτήρια online! | Viva.gr

City Drivein / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος .

Σας περιμένουμε στον υπαίθριο χώρο όπισθεν του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος https://g.page/r/CWIW_C0F98l1EA0/review
site  & social media Site: www.citydrivein.gr
Facebook:cinema alive – Instagram: cinemaalive –www.cinemaalive.org

Επικοινωνία: Σοφία Παναγιωτοπούλου