Χρύσπα: «Έγινα έξαλλη με δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα»

Χρύσπα: «Έγινα έξαλλη με δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα»

Συνέντευξη στην κάμερα ης εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε η Χρύσπα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν και τις εξαντλητικές δίαιτες στο παρελθόν.

«Ο σύζυγός μου έχει το τιμόνι της επιχείρησής μας, εγώ είμαι επί των δημοσίων σχέσεων. Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, ούτε κρύβομαι όμως. Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό, δεν σταμάτησα το τραγούδι, αυτό ήταν απωθημένο μου. Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι παρατάω το τραγούδι για να γίνω ταβερνιάρισσα. Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου.

Με ενόχλησε το “παρατάει το τραγούδι”. Γιατί έγινε σε μια περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά, ήμασταν πολύ καιρό σε παύση. Και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;», εξομολογήθηκε η Χρύσπα.

Ενώ στη συνέχεια, η Χρύσπα αναφέρθηκε στις εξοντωτικές δίαιτες που έκανε στο παρελθόν, κάτι που της δημιούργησε πρόβλημα: «Γουστάρω να τρώω. Αν θέλω να πάρω 15 κιλά μαγκιά μου και μην με κοιτάς. Έκανα βλακείες τότε, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου».