Χρύσα Ρώπα ”Οι άνθρωποι που αγάπησα και με αμφισβήτησαν είναι η πληγή μου”

Χρύσα Ρώπα ''Οι άνθρωποι που αγάπησα και με αμφισβήτησαν είναι η πληγή μου''

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.», βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς περνάει την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έμαθε πως είναι υιοθετημένη.

«Καταλήγω να πιστεύω ότι οι καημένοι οι άνθρωποι που πέρασαν πόλεμο, δεν ήξεραν να διαχειριστούν μια υιοθεσία. Τότε έπρεπε να μείνει κρυφή. Δεν είχαν υπολογίσει ότι κάποια εποχή ήθελε και ο άνθρωπος την αλήθεια του. Είναι καθοριστικό για τους ανθρώπους που τους τάισαν πολύ καλά αυτό το ψέμα.

Έκτοτε έχω θέμα με το ψέμα. Υπάρχουν κάποιοι που δεν αντέχουν την αλήθεια και το σέβομαι αυτό. Εμένα η κατάσταση αυτή με έκανε ένα συναισθηματικό πρεζόνι. Ήθελα αγκαλιές και φιλιά, να με αγαπούν και να με εμπιστεύονται. Η μεγαλύτερη πληγή είναι ότι αγάπησα και εμπιστεύτηκα ανθρώπους που με αμφισβήτησαν. Έκαναν στο baby book διαγραφή στη Χρύσα και δεν το λύσαμε ποτέ. Ούτε εγώ γύρισα όμως. Είμαι παιχτούρα εγώ, μ’ αρέσει το παιχνίδι», δήλωσε η Χρύσα Ρώπα.

Στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον γιο της και πως είναι η ίδια σαν μητέρα.

«Είμαι μοναχικός λύκος. Ήμουν ακριβοδίκαιη μαμά, δεν έχω χτυπήσει ποτέ τον γιο μου αλλά πάντα ήξερε ότι θα υποστεί συνέπειες. Αν δεν έφευγα από καταστάσεις δεν θα υπήρχα. Πάντα μπορούμε να φεύγουμε. Ήμουν με έναν πολύ πλούσιο άνθρωπο που ήθελε να χωρίσουμε, αλλά όχι να χωρίσουμε πρακτικά. Εγώ πήρα τα βιβλία μου, το παιδί μου και έφυγα. Άφησα τα πάντα. Μένω στα νοίκια και πολύ καλά κάνω. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Δεν μετάνιωσα που τα άφησα όλα».