Χρήστος Βασιλόπουλος: “Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία η συνεργασία μου με τον Antonio Banderas”

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία η συνεργασία μου με τον Antonio Banderas”

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, κάνει καριέρα στο Hollywood και έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, μίλησε για τη ζωή του στην εκπομπή “Ελένη”.

«Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ενώ ο Χρήστος Βασιλόπουλος αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Antonio Banderas, καθώς παίρνει μέρος στη νέα του ταινία.

«Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία το να δουλεύεις με έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό και να είναι τόσο απλόχερος, τόσο ζεστός, να σε φροντίσει, δεν μου συμβαίνει συχνά», δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.