Χρήστος Τριπόδης: «Έχασα τον θείο μου από κορωνοϊό, ήταν 50 μέρες στην εντατική»

Χρήστος Τριπόδης: «Έχασα τον θείο μου από κορωνοϊό, ήταν 50 μέρες στην εντατική»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», παραχώρησε ο Χρήστος Τριπόδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και την απόφαση κάποιων ηθοποιών να πάνε σε reality.

Παράλληλα ο Χρήστος Τριπόδης εξομολογήθηκε πως έχασε τον θείο του από κορονοϊό, έπειτα από νοσηλεία 50 ημερών στην εντατική.

«Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, όπως όλος ο κόσμος. Προσέχω πολύ με τον κορονοϊό, γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Δεν είμαι σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει. Ο,τι εμβόλια βγουν θα τα κάνω. Ο θείος μου, ο αδερφός του πατέρα μου πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος», είπε ο Χρήστος Τριπόδης και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι έναν θεατή στην Κρήτη που μου είπε “στην τηλεόραση είσαι κοντός, χοντρός και νέος, ενώ από κοντά είσαι ψηλός, γέρος και αδύνατος”. Για να κάνω κάτι πλέον στην τηλεόραση, ή θα πρέπει να είναι πολύ φίλος μου αυτός που το κάνει ή να μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχω βρεθεί σε θέση να χάσω τον εαυτό μου, έχω κλωτσήσει καρέκλες, έχω φύγει από δουλειά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτή η κατάσταση που πρέπει να τσεκάρουμε τον κόσμο στα θέατρα. Επιλογή του καθενός είναι να λάβει μέρος σε ριάλιτι».