Χρήστος Λούλης: «Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση»

Χρήστος Λούλης: «Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες», βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία του στο μεγάλωμα των παιδιών του λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ εξομολογήθηκε πως η σύντροφός του, Έμιλυ Κολιανδρή, έχει μείνει σε αρκετά πράγματα πίσω προκειμένου να είναι παρούσα στα παιδιά τους.

«Σε όλη μου τη ζωή και μου κόστισε κυρίως όταν έγινα πατέρας, πάντα τελείωνα μία παράσταση και μετά ξεκινούσα άλλη. Μου σημαίνει ότι έλειπα ώρες. Για αρκετό καιρό η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω γιατί τα παιδιά ήταν μικρά, θήλαζε όταν ήταν μωρά. Νιώθω ότι έχασα πολλά. Βλέποντας τους γονείς των φίλων τους ότι κάνουν μια κανονική δουλειά, βγαίνουν, κάνουν πράγματα, εγώ δεν τα έχω ζήσει αυτά και ζηλεύω. Ξυπνάς και λες “πώς μεγάλωσαν έτσι;”», είπε ο Χρήστος Λούλης και συνέχισε:

«Η σχέση με τα παιδιά είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Στην ερωτική απογοήτευση νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί για τον άλλον. Ότι δεν μας λατρεύει όσο εμείς. Αυτό συμβαίνει και με τα παιδιά ακόμα και εάν έχεις κανονική ζωή. Πάντα δεν νιώθεις με τα παιδιά σου πώς θες λίγο ακόμη και δεν το ‘χεις;».