Χρήστος Λούλης για την εμφάνισή του στην Επίδαυρο: «Νομίζεις ότι θα παίξεις εκεί και κάτι έγινε, τελικά μια βλακεία είναι»

Χρήστος Λούλης για την εμφάνισή του στην Επίδαυρο: «Νομίζεις ότι θα παίξεις εκεί και κάτι έγινε, τελικά μια βλακεία είναι»

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει σε ένα μιούζικαλ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να γίνει τη νέα σεζόν.

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι» είπε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο “καβαλάνε το καλάμι”.

Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγο της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε» είπε ο Χρήστος Λούλης για το τίμημα που πληρώνει ο ίδιος όντας ένας καλός ηθοποιός.

«Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του ως πατέρας.

Ενώ σε άλλο σημείο ο Χρήστος Λούλης παραδέχτηκε ότι την πρώτη φορά που διάβασε μια αρνητική κριτική για τον ίδιο το πήρε κατάκαρδα.