Χρήστος Λούλης: “Δε λέγεσαι καλλιτέχνης όταν έχεις δύναμη στην ύπαρξη του άλλου”

Χρήστος Λούλης: “Δε λέγεσαι καλλιτέχνης όταν έχεις δύναμη στην ύπαρξη του άλλου”

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Secret, αποκαλύπτει: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πρόκειται για ένα πολύ καλό σενάριο, τα επεισόδια δεν είναι πολλά ώστε να τα κυνηγάμε να προλάβουμε. Είναι μια σειρά με αρχή μέση τέλος που δεν κάνει κοιλιά. Μια παραγωγή που θα φέρει νέα εποχή στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση”.

O ηθοποιός παρόλο που έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικές ερμηνείες στο θέατρο και συνεχόμενη παρουσία στο σανίδι, στην τηλεόραση απουσίαζε για πολλά χρόνια. Αυτή τη φορά όμως είπε το ναι και εξηγεί το γιατί.

“Ήρθε στα χέρια μου ένα πολύ καλό σενάριο και όταν περνάνε τα χρόνια και δεν έχεις δουλέψει στην τηλεόραση, κάθε πρόταση γίνεται ακόμα πιο βαριά γιατί λες, φυλαγόμουν για να κάνω κάτι που δεν είναι τόσο καλό; Οπότε είναι πολύ ωραίο που ήρθε ο Σιωπηλός Δρόμος” και στη συνέχεια αναφέρεται στον ρόλο του που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

“Κάνω τον θετό πατέρα ενός κοριτσιού, της Άννας Μαρίας , είναι πολύ καλή η συνθήκη έχουν μια κοπέλα μαζί τα παιδιά σαν δασκάλα, σαν συντονίστρια. έχω καιρό να δω τόσα καλά παιδιά σαν ηθοποιούς σε ένα σήριαλ. συνήθως βλέπουμε αμερικάνικες σειρές και λέμε πως παίζουν έτσι τα παιδιά…”.