Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Θα αφηγηθούμε κοινωνικά θέματα που απασχολούν παγκόσμια»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Θα αφηγηθούμε κοινωνικά θέματα που απασχολούν παγκόσμια»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση μετά από μια μεγάλη απουσία με τη νέα σειρά «Maestro».

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρώτου από τα συνολικά εννέα επεισόδια, είπε πως έχει αγωνία για τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Ξαναβρίσκομαι στο MEGA και έχω προσμονή, χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο που έχουμε δουλέψει πολύ άνθρωποι για αυτό και που με την στήριξη και της παραγωγής αλλά κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο, και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι. Καταπιάνομαι με κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και συμπλήρωσε:

«Η σειρά έχει 10 πρωταγωνιστές, έχει 9 επεισόδια, σαν 9 ταινίες, καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα που αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για 10 διαφορετικά μοντέλα της κοινωνίας σήμερα, είναι πολλά τα θέματα που καταπιάνομαι. Ο έρωτας είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια κοινωνικά θέματα που απασχολούν παγκόσμια όλους μας».