Χριστίνα Κεφαλά: “Ένιωσα άσχημα και θίχτηκα. Ήταν ένα θέμα που με αφορούσε και…”

Χριστίνα Κεφαλά: "Ένιωσα άσχημα και θίχτηκα. Ήταν ένα θέμα που με αφορούσε και…"

Για τη σχέση και τον χωρισμό τους μίλησαν για πρώτη φορά στο Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα, η Μαριαλένα αναφέρθηκε και στη Χριστίνα Κεφαλά, αποκαλύπτοντας ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους, ο Σάκης είχε αρχίσει ήδη να έρχεται κοντά με εκείνη, κάτι που δεν της άρεσε και πολύ.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει» είπε η Μαριαλένα.

Η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε στα όσα ειπώθηκαν για εκείνη στο Survivor, ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Το κατέβασα στο instastory. Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας (Αναγνωστόπουλος) μου είχε δώσει συμβουλή να μην ανεβάσω τίποτα. Όταν είδα το απόσπασμα ένιωσα άσχημα και θίχτηκα. Ήταν ένα θέμα που με αφορούσε και δεν ήμουν παρούσα να απαντήσω. Απορώ γιατί το έκαναν τώρα που λείπω. Η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία για μένα, μια ζήλεια. Και εγώ δεν ήξερα πως η πολυθρόνα είναι δικιά της.

Και εγώ προσβλήθηκα χθες από τα λόγια της Μαριαλένας. Γιατί είπε πως είχα μπει στο σπίτι τους και καθόμουν στην πολυθρόνα της. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί σχεδόν δυο μήνες. Συζούσαμε. Με τη Μαριαλένα τα είχαμε βρει μέσα στο παιχνίδι, δε συζητούσαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Μαριαλένα είχε αφήσει κάποια πράγματά της στο σπίτι του Σάκη που δεν πρόλαβε να πάρει.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν αυτό δημόσια εις βάρος μου. Η Μαριαλένα βγάζει πικρία προς το άτομό μου. Για μένα ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάρα πολύ κοντά. Χθες είχαν στην ουσία καβγά. Αλλά δε με αφορά η σχέση τους. Εγώ προσβλήθηκα με το χθεσινό. Στον Λιβάνη έστειλα μόνο ένα μήνυμα και δε μου απάντησε ποτέ» είπε η Χριστίνα Κεφαλά.