Χριστίνα Αλούπη: «Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό»

Χριστίνα-Αλούπη-250x250.png

Στις κάμερες των κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της και στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της.

Μάλιστα, σε ερώτηση αν φοβάται μήπως περάσει κρίση ο γάμος της, τώρα που η ίδια ζει πλέον στην Ελλάδα, η Χριστίνα Αλούπη τόνισε: «Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει, γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Ενώ σχετικά με την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα ο γιος της, η Χριστίνα Αλούπη τόνισε: «Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπώρησε και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις».

Τέλος, όσον αφορά το αν θα τη δούμε στην τηλεόραση, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε: «Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους».