Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον»

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου – Ηθοποιός ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ σαν εκείνον»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε η Χίλντα Ηλιοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά και για τον πατέρα της, Ντίνο Ηλιόπουλο.

«Διάλεξα να μείνω έκτος τηλεόρασης και θεάτρου για να έχω χρόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου συμμετείχαν σε μεταγλωττίσεις, έκαναν φωνές βασικών ρολών. Δεχόμουν bullying λόγω του πάτερα μου, Ντίνου Ηλιόπουλου, έλεγαν «δεν είναι ο πάππους σου;» Μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, εμένα δεν μου ήταν πολύ ευχάριστο. Δεν μου άρεσε ότι ήμουν η κόρη του Ηλιόπουλου και το έλεγαν όλοι», ανέφερε η Χίλντα Ηλιοπούλου και πρόσθεσε:

«Έμπαινα στο σχολικό και ο οδηγός καλοπροαίρετα έλεγε, χόρεψε μας σαν τον μπαμπά σου, άλλα για μένα ήταν εφιάλτης αυτό. Ένας ηθοποιός μου ούρλιαζε πως δεν θα γίνω ποτέ σαν τον πάτερα μου, έχει χρησιμοποιηθεί και εναντίον μου. Έχω δεχθεί και άσχημη λεκτική συμπεριφορά και «πέσιμο». Υπήρχαν δουλειές που ήταν τόσο ανάποδα και έντονα που δεν ήθελες να δώσεις, αισθανόσουν παράξενα στο χώρο, φώναζαν και μίκραιναν τόσο πολύ τον συνάδελφο».