Χάρης Σώζος: «Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους και σπασμένα πλευρά»

Χάρης Σώζος: «Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους και σπασμένα πλευρά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε ο Χάρης Σώζος και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το πρόσφατο ατύχημα με τη μηχανή.

«Ο Θέμελης συζητιέται ακόμα στις Άγριες Μέλισσες γιατί ψάχνουν να βρουν το δολοφόνο του. Καλά του έκαναν έπρεπε να πεθάνει. Παρ΄ ότι ο ρόλος μου είναι αρνητικός, ο κόσμος με προσέγγισε με αγάπη. Τους εντυπωσίασε το κακό. Εγώ δεν κωμικός ηθοποιός. Είμαι δραματικός.

Έχω ευχαριστηθεί τα λάθη μου. Δεν έχω μετανιώσει. Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Επειδή στην αρχή δε μου μίλαγε πίστευα ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Ανακουφίστηκα όταν είδα ότι δεν θέλει… Βέβαια μετά ασχολήθηκε με τη μουσική. Την κόρη μου την χάρηκα περισσότερο από τον γιο μου γιατί εκείνον τον έκανα σε νεαρή ηλικία. Η κόρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός. Της το έχω απαγορεύσει. Της λέω θα σε κρεμάσω ανάποδα!

Παραμένω μηχανόβιος παρά το ατύχημα που είχα. Πιο προσεκτικά Η μηχανή για μένα, είναι ελευθερία και ζωή. Το ατύχημα δεν το κατάλαβα. Ξύπνησα ξαπλωμένος στο έδαφος με πόνους. Είχα έξι σπασμένα πλευρά και είχε τρυπήσει ο πνεύμονας. Τώρα φοβάμαι όταν οδηγώ», είπε ο Χάρης Σώζος.