Χάρης Μαυρουδής: «Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα να πηγαίνω σε παραστάσεις του»

Χάρης Μαυρουδής: «Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα να πηγαίνω σε παραστάσεις του»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Χάρης Μαυρουδής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέσα σε αυτούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του λίγους μήνες μετά αλλά και τη στάση που ο ίδιος κράτησε απέναντι στον προφυλακισμένο ηθοποιό.

«Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του. Και όποτε πήγαινα επειδή συμμετείχαν φίλοι μου ήμουν πολύ λακωνικός στις συναντήσεις μαζί του. Σε προσωπικό επίπεδο δεν βίωσα κάποια ιδιαίτερα άσχημη συμπεριφορά. Ήταν μια συνεργασία που δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις», είπε ο Χάρης Μαυρουδής.

Στη συνέχεια ο Χάρης Μαυρουδής εξομολογήθηκε: «Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία. Καταγγείλαμε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά ενός ανθρώπου».

Όσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Μαυρουδής είπε: «Όταν ακούσαμε στοιχεία του κατηγορητηρίου που αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν νομίζω ότι υπήρξε σώφρων άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε».