Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή και θέλει παρακολούθηση»

Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή και θέλει παρακολούθηση»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε η Χαρά Παππά που βρέθηκε σε εκδήλωση μόδας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, ρωτήθηκε τόσο για τον σύντροφό της, όσο και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αλωπεκία.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνεται… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται» ανέφερε η Χαρά Παππά.

Στη συνέχεια, όταν η Χαρά Παππά ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη, σχολίασε με χιούμορ:

«Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».