Χαρά Παππά: “Έχω υποστεί bullying, δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε”

Χαρά Παππά: “Έχω υποστεί bullying, δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε”

Την Χαρά Παππά την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2. Ωστόσο η ίδια συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού ενώ είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Μάλιστα, η Χαρά που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έλυσε μερικές από τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Ενώ μεταξύ άλλων η το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στην παιδική της ηλικία.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε η Χαρά Παππά στο post της