Αθηνά Μαξίμου: «Όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά»

Αθηνά Μαξίμου: «Όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε η Αθηνά Μαξίμου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παράσταση «Μήδεια» που πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη αλλά και στις επιτυχίες και τις αποτυχίες της.

«Ποτέ σε αυτούς τους ήρωες δεν θα δεις ήρωα που μπορεί να διαπράξει το χειρότερο και να μην αναλάβει την ευθύνη. Για αυτό είμαστε μικροί στη ζωή μας. Για αυτό έχουμε πολιτικούς που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και πολίτες που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη. Όλα αυτά τα έργα ασυνείδητα ή συνειδητά κάτι μας θυμίζουν» είπε η Αθηνά Μαξίμου και συμπλήρωσε:

«Ο εσωτερικός μου πυρήνας δεν έχει αλλάξει από το κορίτσι που ήμουν στο “Αυτή η νύχτα μένει” αλλά έμαθε να είναι πιο καλός με τον εαυτό μου, να μην τον τιμωρεί, να μην τον μαλώνει, να πει όχι σε κάποιον χωρίς να είναι τρομακτικό».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Η επιτυχία είναι πιο δύσκολη από την αποτυχία. Μπαίνεις στη διαδικασία να θεωρείς ότι όλα σου ανήκουν. Όταν πήρα το βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου με το «Αυτή η νύχτα μένει» έκανε να χτυπήσει το τηλέφωνο 1,5 χρόνο για δουλειά. Προσπαθούσα να καταλάβω τι ήταν αυτό που έκανε του ανθρώπους που θαύμαζα να μην σηκώνουν το τηλέφωνο να μου προτείνουν κάτι. Μπορεί να το προκάλεσα εγώ αυτό γιατί όταν πήρα το βραβείο δεν θα ξεχάσω ότι η χαρά μου κράτησε μόνο για δύο λεπτά».