Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105

Ο Μάθιου έχει βάλει το σχέδιό του σε λειτουργία, ώστε να διώξουν τον νέο μυστήριο οδηγό. Ταυτόχρονα, η Αλίκη έχει βάλει σε πρόγραμμα γυμναστικής και αυστηρής δίαιτας τον Θωμά, εξουθενώνοντάς τον. Ο Λευτέρης ζητάει βοήθεια από τη Νικόλ με τη Νάντια, με αποτέλεσμα να τους δει και πάλι μαζί ο Βασίλης και να του ορμήσει. Ο Δημήτρης από την άλλη, βγάζει έξω τη Γεσθημανή για να της κάνει προξενιό μ’ έναν γνωστό του.

Τρίτη 17 Μαΐου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106

Ο Λευτέρης και ο Βασίλης, μετά τον καυγά τους όπου έκαναν λαμπόγυαλο το μαγαζί, βρίσκονται στο κρατητήριο και παρά τις προσπάθειες της Νικόλ, της Νάντιας, της Ρωξάνης και του Θωμά, ο αστυνόμος παραμένει ανένδοτος στο να τους αφήσει ελεύθερους. Η Όλγα όμως τελικά έχει μια ιδέα που θα τους βοηθήσει… Η Όλγα που μαζί με τον Μάθιου καταστρώνει ύπουλα σχέδια υπονόμευσης του νέου οδηγού των Ταβουλαρέων… Στο μεταξύ, όταν η Αλίκη μαθαίνει ότι ο γιος της είναι στο κρατητήριο αποφασίζει να επισκεφτεί τον Δημήτρη και να απαιτήσει να κόψει η Νικόλ κάθε επαφή με τον Βασίλη. Κι εκεί είναι που ο Θωμάς θα νιώσει πραγματικά άσχημα και θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον παλιόφιλό του, τον Μητσάρα…

Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107

Η κατάσταση και πάλι ξεφεύγει όταν η Αλίκη αποφασίζει να παραγγείλει υλικά από προμηθευτές της μαύρη ατζέντα, υπερκοστολογώντας τα υλικά. Ο Μάθιου το εντοπίζει και η Ρωξάνη συγχύζεται. Εξίσου πολύ συγχύζεται και ο Θωμάς, που για πρώτη φορά βάζει φρένο στην Αλίκη. Κι ενώ ο Λευτέρης με τη Νάντια βρίσκονται για να υπογράψουν το διαζύγιο, ο έρωτας τους ξαναενώνει. Ενώ αντιθέτως, το σχέδιο της Γεσθημανής να τα ξαναβρεί στο Βασίλη και τη Νικόλ αποτυγχάνει παταγωδώς.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Διάλογοι επεισοδίων: Βαλέρια Δημητριάδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.