Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111

Η στιγμή που ο Δημήτρης θα φύγει για Κοπεγχάγη πλησιάζει και ενώ η Γεσθημανή έχει βάλει τις μαύρες πλερέζες, η Ρωξάνη είναι σε αναμμένα κάρβουνα χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Ειδικά τώρα που η Έλλη την ρωτάει να μάθει όλη την αλήθεια και η Ρωξάνη της απαντάει επιτέλους εντελώς ειλικρινά για τα συναισθήματά της… Εν τω μεταξύ, η Αλίκη μαθαίνει ότι ο Βασίλης της είναι ξανά μαζί με την Νικόλ και τρελαίνεται, ενώ η Όλγα αποφεύγει να πάει να μείνει μαζί με τον Σωτήρη, γιατί αυτό θέλει να το κάνει με τους δικούς της όρους. Και όταν ξημερώσει η μέρα που ο Δημήτρης αναχωρεί για Δανία, τόσο η Έλλη όσο και η Ρωξάνη θα πάρουν την απόφαση να τον σταματήσουν, η καθεμιά ξεχωριστά από την άλλη…

Τρίτη 31 Μαΐου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112

Η αναχώρηση του Δημήτρη για την Κοπεγχάγη έχει φέρει τα πάνω κάτω. Η Ρωξάνη, ο Θωμάς, η Γεσθημανή… Ένα ράκος. Καθένας ψάχνει τον τρόπο να υπάρξει, ν’ ακουμπήσει κάπου τον πόνο του. Η Νικόλ πιο ψύχραιμη, ενώ η Έλλη και ο Μπάμπης ζουν το δικό τους δράμα.  Ταυτόχρονα, ο Λευτέρης μαζεύει τα πράγματά του από την εταιρεία, ο Άρης μαλώνει με τους γονείς του για τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον του και η Όλγα αρνείται να σταματήσει να δουλεύει τις νύχτες αν δεν της κάνει πρόταση γάμου ο Σωτήρης.

Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 20:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113

Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης είναι επιτέλους πάλι μαζί και είναι ευτυχισμένοι! Και τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν κρυφό από όλους. Δεν ξέρουν όμως ότι το προηγούμενο βράδυ ο Θωμάς τους έχει δει! Ο Θωμάς που δεν γυρίζει σπίτι του το βράδυ, με την Αλίκη να τρελαίνεται από ανησυχία, και που επιστρέφει το πρωί αποφασισμένος να συστήσει σε όλους έναν καινούργιο Θωμά Παπαπέτρου… Έτσι, όταν ο Δημήτρης πάει να δεχτεί την πρόταση να δουλέψει ως ενδιάμεσος της Αρμέκο και της Παπαπέτρου, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη… Όπως και όλους δηλαδή, όταν δουν μπροστά τους τον «καινούργιο», σκοτεινό και ανασυνταγμένο Θωμά!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Διάλογοι επεισοδίων: Βαλέρια Δημητριάδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures