Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 2 Μαΐου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99

Η σύμπραξη είναι γεγονός και οι δύο οικογένειες το γιορτάζουν. Μόνο ο Λευτέρης και η Νάντια είναι κομμάτια, αλλά κανένας από τους δύο δεν παίρνει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα. Ο Μπάμπης φιλάει σχεδόν τυχαία την Έλλη, ο Βασίλης κάνει πρόταση γάμου στη Νικόλ και η Γεσθημανή παλεύει να ξεχάσει τον Στέφαν. Όλα δείχνουν να κυλάνε αρμονικά, μέχρι που η Λερναία Ύδρα επανέρχεται δυναμικά και βάζει τους μπράβους της ν’ απαγάγουν την Όλγα και μαζί μ’ αυτήν αρπάζουν και την Τζοβάνα.

Τρίτη 3 Μαΐου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100

Ο Σωτήρης αποκαλύπτει ότι η Τζοβάνα και η Όλγα απήχθησαν εξαιτίας του και τώρα οι Ταβουλαραίοι πρέπει να βρουν εβδομήντα χιλιάρικα ρευστό για να τις σώσουν χωρίς επ’ ουδενί να καλέσουν την αστυνομία… Όταν όμως ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία για την απαγωγή, προτείνει να ζητήσουν βοήθεια απ’ το βαρύ πυροβολικό: τον Θωμά! Αυτό που δεν φαντάζεται κανείς είναι ότι την ίδια στιγμή η Τζοβάνα και η Όλγα έχουν το δικό τους σχέδιο σωτηρίας από τους απαγωγείς… σπάζοντάς τους τα νεύρα με μεγάλη επιτυχία!

Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 20:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101

Όσο η Όλγα και η Τζοβάνα συνεχίζουν να βασανίζουν τους δύο απαγωγείς, οι υπόλοιποι παλεύουν να συνέλθουν από το σοκ και να βρουν κάποια λύση. Τελικά η τύχη είναι με το μέρος τους. Η Λερναία Ύδρα είναι γνωστή του Θωμά και μάλιστα έχουν και καλή σχέση. Η Αλίκη ζηλεύει τη «Βουλάρα» και ο Θωμάς την πείθει να αφήσει τις δύο γυναίκες σχεδόν μισοτιμής. Όλα λοιπόν βαίνουν καλώς για όλους… Εκτός απ’ τον Σωτήρη.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή
Διάλογοι επεισοδίων: Βαλέρια Δημητριάδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.

BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.