Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 73

Η οικογένεια εξοργίζεται με το ψέμα του Μάθιου για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων υπογονιμότητας. Η τιμωρία του τον στέλνει για ύπνο στο σαλόνι και για δουλειά στο… γκαζόν της ΑΡΜΕΚΟ. Παράλληλα, ο Θωμάς αποφασίζει να δεχτεί τον συμβιβασμό και συμφωνεί με την ΑΡΜΕΚΟ με πολύ ευνοϊκούς για εκείνη όρους.

Μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η Έλλη κάτι που απογοητεύει την Ρωξάνη και απομακρύνει κι άλλο τον Δημήτρη που σκέφτεται να ανοίξει κάτι δικό του μέχρι που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα αντισεισμικά κτίρια, στον οποίο έχει πάρει μέρος…

Τρίτη 1η Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 74

Ο Δημήτρης χαρούμενος με την νίκη του στο διαγωνισμό, νιώθει πλέον πιο σίγουρος για τον εαυτό του και ο Θωμάς πιστεύει ακράδαντα ότι θα κερδίσει πάλι τη Ρωξάνη. Πηγαίνει όμως στην ΑΡΜΕΚΟ και τρώει πάλι χυλόπιτα. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Έλλη προσπαθεί να τα βρει με τον Δημήτρη και να φτιάξει πάλι τη σχέση της με τη Ρωξάνη.

Από την άλλη, ο Λευτέρης βάζει χέρι στην Νάντια για τη συμπεριφορά της, ενώ η Κορίνα μαθαίνει ότι μπορεί να κάνει τεστ dna και πιέζει τον Μάθιου να ξεκαθαρίσει τη θέση του αλλιώς δεν ξέρει αν θέλει το παιδί. Που θα καταλήξει αυτή η κουβέντα; Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν θα λάβει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα της Ρωξάνης;

Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 75

Ο Μάθιου ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει ξανά το Κορινάκος του, που έχει έρθει επικίνδυνα κοντά με τον Βασίλη, η Έλλη ψάχνει τρόπο να προσεγγίσει την Ρωξάνη και ο Δημήτρης ψάχνει απελπισμένα χώρους για το γραφείο του. Μέσα σ’όλα αυτά, η Ρωξάνη θα συναντηθεί επιτέλους ξανά με τον Δημήτρη, ενώ ο Άρης θα πει ψέματα στην Τζοβάνα ότι έχει σχέση με την Σόφια.

Και όλα αυτά την ημέρα της υπογραφής των συμβολαίων συμβιβασμού της Αρμέκο με την Παπαπέτρου, που ο Θωμάς πιστεύει ότι θα φέρουν πάλι την Ρωξάνη κοντά του. Το παρελθόν του Θωμά όμως θα του χτυπήσει γι’ άλλη μια φορά την πόρτα πριν προλάβει να υπογράψει, όταν θα εμφανιστεί η Αλίκη!

Στον ρόλο της Αλίκης, η Φαίδρα Δρούκα.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.
Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.