Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 70

Ο Θωμάς με τη βοήθεια του Βασίλη αρχίζει να επανέρχεται και κανονίζουν ραντεβού για συμβιβασμό με τους Ταβουλαρέους. Η Ρωξάνη κι ο Μενέλαος αντιμέτωποι με τον Θωμά και τον Βασίλη. Μια μάχη ξεκινάει. Θα τελειώσει άραγε σήμερα; Ταυτόχρονα ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του την παραίτηση του, την οποία μαθαίνει και η Ρωξάνη από τη Νικόλ και μαλακώνει απέναντί του. Η Έλλη του ζητάει συγγνώμη και τα βρίσκουν. Η Κορίνα και ο Μάθιου κάνουν τον πρώτο τους υπέρηχο και η Δανάη με τον Άρη συνεχίζουν κρυφά απ’ τους δικούς τους τη σχέση τους.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 71

Ο Μάθιου με την Νάντια παλεύουν για τη θέση του διευθυντή χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, ενώ ο Μπάμπης προσπαθεί να συνετίσει τον Θωμά για να συμβιβαστεί με την ΑΡΜΕΚΟ. Παράλληλα, η Γεσθημανή βρίσκει ευκαιρία να χώσει τον Δημήτρη σε όλες τις εργασίες που έχει το σπίτι, ενώ ο Θωμάς σε μια κίνηση απελπισίας, προτείνει στον Δημήτρη να επιστρέψει με μεγαλύτερα ποσοστά αλλά δεν τον πείθει. Τελικά θα δουλέψει καμιά από τις τεχνικές του Μπάμπη για να εκτονωθεί ο Θωμάς και ποιο το αποτέλεσμα; Θα πιάσουν τόπο τα φυτίλια που βάζει η Νάντια στην Κορίνα για τον Μάθιου;

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 72

Η Κορίνα απαιτεί από τον Μάθιου να της πει τι ήταν αυτό που ήθελε να ανακοινώσει το ηρωικό βράδυ των αποκαλύψεων, αλλά ο Μάθιου… εξαφανίζεται. Κι ενώ αυτός ψάχνει το θάρρος να μιλήσει, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν αυτόν και ο Σωτήρης που ξέρει την αλήθεια αρνείται να τους βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης, απογοητευμένος που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να στραφεί στις εναλλακτικές καλλιέργειες στο χωριό με την Έλλη να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά, ενώ ο Μπάμπης κάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με τον Θωμά μπας και τον μαλακώσει και δεχτεί τον συμβιβασμό με την Αρμέκο.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.
Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.

Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.
Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.
Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.

BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.