Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Άσε μας ρε μαμά: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 64

Η Κορίνα παρακαλάει τον Μάθιου να την συγχωρέσει για το φιλί με τον Βασίλη. Εκείνος δυσκολεύεται και βλέπει διαρκώς φαντασιώσεις με πιθανούς εραστές της. Και όσο γίνονται αυτά, η Νάντια έχει μια ιδέα για να εντοπίσουν την αρχαιολόγο η οποία όμως πέφτει στο κενό. Παράλληλα, η Δανάη και ο Άρης πρέπει να πάνε στο γραφείο του λυκειάρχη για το γκράφιτι στον τοίχο ενώ τα πράγματα περιπλέκονται γιατί… καλούν και τους γονείς τους.

Ο Μενέλαος με αφορμή τον Άρη, αποφασίζει να επιστρέψει ενώ ο Θωμάς κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την πρόταση γάμου που σχεδιάζει να κάνει στην Ρωξάνη η οποία επιστρέφει στη βίλα. Κάτι που ξέχασε στο σπίτι του Δημήτρη όμως θα γίνει η αφορμή να εκφραστούν τα συναισθήματα καταπιέστηκαν όσο έμεινε μαζί του.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 65

Ο Δημήτρης μετά το φιλί με τη Ρωξάνη, της λέει πως δεν μπορεί να την εμπιστευτεί πια και φεύγει ενώ παράλληλα ο άσωτος υιός, ο Μενέλαος φτάνει στο σχολείο όπου ενημερώνεται  για τον βανδαλισμό του τοίχου. Η Τζο και ο Άρης ξαφνιάζονται που επέστρεψε τόσο γρήγορα από το εξωτερικό, ενώ ο Θωμάς τους αποκαλύπτει ότι κρυβόταν στο κουρείο του Μπάμπη.

Η Ρωξάνη παράλληλα ψάχνει τον Δημήτρη αλλά εκείνος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Τελικά καταλήγει σπίτι του και εξομολογείται το φιλί τους στη Γεσθημανή. Νικόλ, Λευτέρης και Νάντια ψάχνουν την αρχαιολόγο και τελικά καταφέρνουν να ανακαλύψουν που μένει. Εκείνη τους εξομολογείται ότι τα πήρε από τον Θωμά για να καταστρέψει το πρότζεκτ του Πόρτο Τσίγκρι. Και όλα αυτά συμβαίνουν όσο Θωμάς ετοιμάζει την πρόταση γάμου της Ρωξάνης με τη βοήθεια της κόρης του.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 66

Η Ρωξάνη λέει το πολυπόθητο ναι στην πρόταση γάμου του Θωμά! Τώρα μένει να το ανακοινώσει κι αποφασίζει να τους μαζέψει όλους στην βίλα. Αυτή η μάζωξη όμως είναι η ιδανική ευκαιρία και για τον Λευτέρη, την Νικόλ και την Νάντια να αποκαλύψουν την εμπλοκή του Θωμά στο σκάνδαλο του Πόρτο Τσίγκρι, όσο κι αν ο Βασίλης τρέχει να τους προλάβει.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, στην ίδια μάζωξη ο Μάθιου θέλει να αποκαλύψει την απάτη του με τις εξετάσεις γονιμότητας και ο Άρης την σχέση του με την Δανάη… Πόσοι θα προλάβουν να πουν αυτά που θέλουν να πουν αυτή την νύχτα των αποκαλύψεων;

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ
Κατάλληλο για άνω των 8 ετών

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη.
Guest η Βίλμα Τσακίρη.

Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.
Προσαρμογή σεναρίου: Γωγώ Φώτου.

Σεναριακή ομάδα: Σωτηρία Ψευτούδη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Γεωργία Μαυρουδάκη.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Πιέρρος Ανδρακάκος.
Σκηνοθέτες: Αλέκος Κυράνης, Γιώργος Κικίδης.

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS.
BASED ON: “LA SUEGRA”, co-produced by Caracol Television and Sony Pictures.