Άρης Σπηλιωτόπουλος για Γιώργο Καρατζαφέρη: «Τον προκαλεί ότι μένω ενεργός στην επαγγελματική & προσωπική ζωή μου»

Άρης Σπηλιωτόπουλος για Γιώργο Καρατζαφέρη: «Τον προκαλεί ότι μένω ενεργός στην επαγγελματική & προσωπική ζωή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο πρόσφατα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν περίμενα να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, γιατί ενώ το είχε εξαγγείλει τέσσερα χρόνια, δεν τόλμησε να το κάνει. Το έκανε τώρα γιατί ήρθε ο Στέφανος Κασσελάκης. Θεωρώ ότι στο επικοινωνιακό κομμάτι, τουλάχιστον, ήμουν πιο μπροστά από την εποχή μου. Προσπαθούσα να δώσω έναν αέρα επικοινωνιακής φρεσκάδας σε ένα κόμμα γερασμένο, κουρασμένο, απαρχαιωμένο. Τα «ιερατεία», οι «βαρόνοι» του κόμματος εκείνη την εποχή δεν μπόρεσαν να το αντέξουν», τόνισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Όσο για τις δηλώσεις Καρατζαφέρη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απάντησε: «Είναι οι γνωστοί νερόβραστοι υπαινιγμοί από ένα στέλεχος, το οποίο κατά τη δική μου εκτίμηση έχει μία εμμονή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει αυτή την εμμονή μαζί μου, ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς, πίσω από αυτό, κάτι τον προκαλεί. Νομίζω ότι αυτό που τον προκαλεί είναι ότι παραμένω ενεργός στην πολιτική, στην επαγγελματική ζωή. Μπορεί να νομίζει ότι είμαι και ιδιαίτερα ενεργός και στην προσωπική ζωή σε μία φάση που μάλλον ο ίδιος είναι λιγότερο ενεργός από ό,τι είναι το σήμα του κινητού του όταν ψάχνει για μένα».