Άρης Σοϊλέδης: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και κράζουν δεν…»

Άρης Σοϊλέδης: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και κράζουν δεν...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμου του με τη Μαρία Αντωνά, στα αρνητικά που έχει δεχτεί κατά καιρούς στα social media αλλά και στο αν συμμετέχει Survivor στο All Star.

«Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ενώ σχετικά με τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».

«Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίζουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν» πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης για τα αρνητικά αλλά και τα θετικά σχόλια που δέχτηκε κατά καιρούς.

Τέλος, ο Άρης Σοϊλέδης συμπλήρωσε: «Έχω πάρει πολλή αγάπη. Έβρισκαν το τηλέφωνό μου από τον τηλεφωνικό κατάλογο και το κινητό μου χτύπαγε ασταμάτητα. Τρελάθηκα και τώρα το έκανα απόρρητο γιατί δεν σταματούσε. Μεγάλη ικανοποίηση για εμένα που ο κόσμος με αγάπησε αυτούς τους έξι μήνες».